Saturday, April 14, 2012

Teetööd ja teetööd.

Laupäeva õhtul kell 21.40 saab lõpuks ometi VOODIS olla.

Igatahes, Poola õudusi enam teist korda läbi elada ei soovi. Mitmeid tunde ja sadu kilomeetreid teetöid. See teekond oli lihtsalt igavene. Esimene pool teest, ehk siis Leedu-Poola piirist kuni Varssavini oli päris okei aga sellele järgnes paar tundi Varssavi lähistel tiirutamist, sest see saatanast GPS lihtsalt juhatas meid stabiilselt väga ägedatele kiirteedele, mis valmivad ilmselt aastaks 2020 ning millest hetkel on olemas vaid liivahunnikud ja mõned tühjad sillad. Ei tore - avastame Poolat. Kui kunagi see piin lõppema hakkas Tšehhi piiri lähistel siis... no siis see ei lõppenud. Veel mõned korrad valesti sõitmisi ja valest kohast piiriületust, sest ega NAISI ju ei ole mõtet kuulata.
Piiri peal hüppas ligi üks täiesti juua täis päss kes endale ohvreid otsis, keda sellesse teemaksu putkasse juhatada. Pärast nõudis loomulikult hulgaliselt raha. Ah muidugi see üks käru ratas millest vahepeal ilma jäime.. no mis seal ikka, kolme ratta peal saab ka sõita ju.

Tegelikult oleme me tänaseks vist nii väsinud ja läbi omadega, et võtame üle-tee-baarist mingi söögi ja kaome magama ära. Edasi peaks minema vähe lõbusamaks see reisikava. Kuigi ega nähtud on üksjagu huvitavat kraami. Infot oleks ilmselt veel aga ajutegevus on seiskunud ja kuna hommik on õhtust targem siis homme vast tuleb rohkem juttu.

1 comment: