Wednesday, April 18, 2012

Hullus kuubis

Eile peale hubases ühikatoas ärkamist oli üllatusüllatus - hommikusöök!! Ehk siis sai ja juust. Sinki oli ka. Ja maitsestamata cornflakese.

Edasi suundusime Müncheni tähtsaima koha juurde - BMW tehas, BMW maailm, BMW muuseum. Ma ei kujutagi ette mitu tundi me seal veetsime. See oli niii suur ja seal oli tohutult palju asju. Peale seda läksime Olümpiaparki mis asus nagu arvata võib Olümpiastaadioni kõrval. Hea mõnus soe ja päikeseline oli. Otsustasime ka Olümpiatorni külastada. Mingi täiesti hullumeelne lift oli seal - liikus sellise turboga, et pea tahtis plahvatada rõhu all. Päris tore oli tegelikult, vaade oli ilus. Muidugi ei näinud ta välja nii ilus, kui meie vast avatud teletorn.
Peale kultuuripäeva pidime hakkama liikuma Berliini suunas. Tee peal hüppasime läbi kaubanduskeskusest mis oli umbes sama suur kui viis viru keskust. Ja ärge isegi mitte lootke, et me sealt kuskilt WIFI leidsime. Ostsime sealt mingit söökraami ja muud jama.
Ma ei mäletagi, kas enne või pärast poodi.. aga mingi hetk läks meil kiirteel autorehv katki. Järsku tuli mingit sahinat kuskilt ja samal ajal sõitis ka kõrvale mingi tüüp kes lasi signaali ja näitas, et miskit on valest. Mingi juhuse läbi oli see avastus täpselt mahasõidu rea kõrval nii et saime kohe kiirteelt ära sõita ja peale pöördeid oli kohe teeääres üks meie sõiduki suurune ala kus saime parkida. Poisid vahetasid siis ratta ära ja mis seal's ikka - sõit jätkus.
Hetkel viibime Dessau-Rosslau linnas, Dessau linnaosas. Õigemini oleme kest põldu ja aknast paistab kiirtee. Sellegipoolest on siin vaikne ja rahulik. Nüüd peaksime suunduma keskusesse, et hommikusööki leida ja siis kütame Berliini poole edasi. Õhtuks plaanime jõuda Poola Poznani või Lodzi linna. Ilmselt Lodzi aga eks ole näha. Kuskil 600 km sõitu ootab ees. Õhtul püüan siia veel postitada jutu meie hulludest austerlastest ja hotelliprobleemist Salzburgis, mis pole siiani lahendust leidnud.

Köstendorf

Paigaldamine

Jõudsime Saksamaale

BMW

No comments:

Post a Comment